2011. június 17., péntek

Papír már van, állás is kellene

Tedd értékesebbé a diplomád!

Lassan véget érnek az államvizsgák, a legtöbb végzett hallgató "szabadságon" lesz a nyáron: a munka előtti utolsó nyarat átbulizzák a haverokkal. (Eztúton is jó szórakozást kívánunk nekik.) A szerencsésebbeknek diploma után összejön egy menő állás, majd folytatódik a bulizás a legjobb barátokkal.

A legtöbb frissdiplomás azonban nem ilyen szerencsés, a "nagybetűs" életbe kerülve nem tud boldogulni, diploma után nem talál állást vagy azért, mert nincs gyakorlati tapasztalata, vagy azért, mert több tízezer hasonló diplámal rendelkező közül válogathatnak a munkaadók, és nyilván azt fogják felvenni, aki valamilyen plusz végzettséget is fel tud mutatni. Sokan el sem jutnak az állásinterjú lehetőségig.

Van akiknek a sikertelen első álláskeresések után csődöt mond a tervük, jobb híján kénytelenek hazaköltözni a családjukhoz. Egyetlen vészkijárat van: melót kell találni!


Mindenki ismeri La Fontaine elgondolkodtató és tanulságos mesésjét a tücsökről és a hangyáról, ami ebben a helyzetben is nagyon igaz: azok a hallgatók, akik egyetem éveik alatt gondoltak arra, hogy diplomájukat értékesebbé – és ezáltal magukat a munkaerőpiacon versenyképesebbé – tegyék, könyebben találnak állást.

Mi, az Expert Trainingnél abban szeretnék segíteni minden végzett frissdiplomásnak, hogy diplomájukat értékesebbé téve könnyebben találjanak állást, sikeresebben vegyék az állásinterjúkat. Gyakorlatorientált kezdő és haladó informatikai tanfolyamainkon neves szakemberektől, elismert szakemberektől tanulhattok. Ha a felsőoktatásban eltöltött évek során nem volt lehetőséged ismereteidet a gyakorlatban is hasznosítani, vagy szeretnél szakterületet váltani, fordulj hozzánk bizalommal.

Képzéseink során megismertetünk az aktuális, legkorszerűbb vállalati technológiákkal, ezek gyakorlati alkalmazásával. Ezen kívül profi oktatóink állnak rendelkezésedre, akik évek óta dolgoznak az adott területen. A bemutatott technológiákat használják az éles projektekben a napi munkájuk során és tapasztalataikat megosztják veled.

Nálunk teljes mértékben gyakorlatorientált képzéseket kapsz, melyeket elérhető áron, akár részletfizetéssel is megkaphatod. Pályázati projektekben is részt veszünk, ezáltal egyes tanfolyamaink ingyenesek számodra. Oktatóink mindegyike profi a szakterületén, gyakorlati tapasztalatokkal színesítik a képzéseket. Jó kapcsolatban vagyunk országos szinten az IT cégekkel, így akár álláslehetőséget is kínálunk neked a tanfolyamok sikeres befejeztével.

Korábbi cikkünk segítségedre lehet abban, hogyan érdemes tanfolyamot választani? Kérdéseiddel fordulj bátran hozzánk! Biztosak vagyunk benne, hogy akkor is tudunk segíteni, ha nem tudunk segíteni... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése