2011. július 29., péntek

Informatikai képzéseink bemutatása (2. rész)

Bemutatkozik a Java tanfolyam

Ismered a Java programozás alapjait és nem ismeretlen számodra az objektumorientált paradigma? Ennek ellenére nem használod őket és nem találkoztál ezek gyakorlati alkalmazásával?

Ha így van, akkor Java tanfolyamaink neked szólnak. Az első képzésünk a Java gyakorlati alkalmazásáról szól, és megtanulhatod a Java gyakkorlati alapjait. Erre épül a másik – haladó Java - képzésünk, ahol megtanulhatod a webkomponensek és a webszolgáltatások fejlesztését.

Bemutatkozik a Java tanfolyam

Mire leszek képes a gyakorlati Java tanfolyam elvégzése után?
Képes leszel komplex Java programot fejleszteni, adatokat kezelni, prezentációs réteget kialakítani, felhasználói interakciókat kezelni, a gyakorlatban tudod alkalmazni az üzleti logikai réteg programozását, hatékonyan működő, jó minőségű kódot tudsz előállítani, és képes leszel csapatban dolgozni.

Ha webprogramozó szeretnél lenni, de a fenti dolgok ismeretlenek számodra, akkor jelentkezz gyakorlati Java tanfolyamunkra, amelyhez nem kell más, mint informatikai érettségi bizonyítvány és rendelkezz némi programozási alapismeretekkel. Sikeres vizsga után Junior Java fejlesztő minősítést kapsz.


Mikor jelentkezzek a haladó Java tanfolyamra?
Haladó Java tanfolyamunkra akkor jelentkezz, ha már van némi programozói gyakorlatod és ismered a Java programozás alapjait. Képzésünkön megtanulhatod az aktuális vállalati technológiák és eszközök gyakorlati alkalmazását, megismerheted a Java speciális lehetőségeit, a legelterjedtebb fejlesztői környezeteket, a tesztelés automatikus eszközeit, a tervezési mintákat. A tanfolyam végére képes leszel webkomponensek és webszolgáltatások megtervezésére, implementálására és továbbfejlesztésére.

Amennyiben sikeresen teljesíted haladó Java tanfolyamunkat, lehetőséget kapsz partnereinknél való állásinterjúra, ezáltal kapcsolatba kerülhetsz olyan informatikai cégekkel, akiknek szükségük van programozó szakemberre. Így segítünk neked állást, illetve az IT cégeknek megfelelően képzett programozót találni.


Ha bármi kérdésed lenne, keress minket bátran!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése