2011. augusztus 5., péntek

Informatikai képzéseink bemutatása (5. rész)

Bemutatkozik a Haladó .NET technológiák tanfolyam

Haladó .NET technológiák képzésünket akkor ajánljuk neked, ha rendelkezel C# programozási ismeretekkel, és azzal a szükséges programozói alapismerettel, mely nélkülözhetetlen az aktuális technológiák megismeréséhez.

A képzés során megismerkedhetsz a .NET platform speciális lehetőségeivel, a legelterjedtebb fejlesztői környezetekkel, a tesztelés automatikus eszközeivel és a tervezési mintákkal. Képes leszel a hagyományos WinForms alapú windowsos alkalmazásfejlesztésre valamint elsajátíthatod a legfrissebb .NET 3.0-val megjelent új megjelenítési platform, a Windows Presentation Foundation (WPF) alapjait.

Továbbá képes leszel intranetes és internetes webalkalmazások megtervezésére, implementálására és továbbfejlesztésére. Megtanulhatod a .NET 3.0 részét képező Windows Communaction Foundation (WCF) - mint egységes kommunikáciás platform - nyújtotta különféle szolgáltatások megtervezését, implementálását, kezelését, mint például hagyományos webszolgáltatások, távoli objektumelérés vagy interoperábilitás más szabványos platformokkal.

A Haladó .NET technológiák képzésen való részvétel feltételei: informatikai érettségi bizonyítvánnyal és C# programozási alapokkal kell rendelkezed. A képzésre való bekerülés feltétele egy előzetes tudásszint felmérésen való részvétel, melynek során megállapítjuk, hogy rendelkezel-e azokkal az alapismeretekkel, melyek szükségesek a Haladó .NET technológiák képzés sikeres teljesítéséhez.


Bemutatkozik a Haladó .NET technológiák tanfolyam

Milyen előnyökkel jár nekem, mint informatikus hallgatónak a Haladó .NET technológiák képzés?
Azon leendő programozók, akik a Haladó .NET technológiák képzésinket sikeresen teljesítik, lehetőséget kapnak partnereinknél való állásinterjúra, ezáltal kapcsolatba kerülhetsz olyan informatikai cégekkel, akiknek szükségük van programozó szakemberre. Így segítünk neked állást, illetve az IT cégeknek megfelelően képzett programozót találni.

Milyen előnyőkkel jár a Haladó .NET technológiák képzés IT cégek számára?
A Haladó .NET technológiák képzésünket nem csak az informatikus hallgatóknak ajánljuk, hanem azon cégeknek is, akik hiányt szenvednek jól képzett, gyakorlati tapasztalatokkal rendelkező szakemberek terén.

Amennyiben az informatikai cég vezetőjeként úgy döntesz, hogy már meglévő munkatársaid számára szeretnél úgynevezett belső képzést tartani, ebben is segítünk, hiszen a haladó képzésünk tematikáját tudjuk alakítani a céged speciális igényeihez, illetve az oktatás a céged által kívánt helyszínen valósulhat meg.

A Haladó .NET technológiák képzésünk a szakképzési hozzájárulás javára elszámolható a 13/2006(XII.27) SZMM rendelet alapján.

Ha bármi kérdésed lenne, keress minket bátran!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése