2011. augusztus 25., csütörtök

Miben tudunk segíteni, ha cégvezető vagy?

Amikor létrehoztad a céged, minden bizonnyal az motivált, hogy több szabadidőd legyen és több pénz köszönjön vissza a bankszámládról. Ügyes tervezéssel könnyű elérni, hogy hamar jövedelmezővé váljon a vállalkozás, jönnek a sikerek, a cég növekedni kezd. A növekedés változással jár, a változás pedig ismeretlen terep. Ilyenkor a rossz döntések megbosszulják magukat és azok az értékek, ami miatt létrehoztad a céged, redukálódni kezdenek: egyre kevesebb lesz a szabadidőd és a pénzed is...

Miben tudunk segíteni, ha cégvezető vagy?

Miben tudunk segíteni, ha cégvezető vagy?

Képzettebb munkaerővel gördülékenyebb projektmenedzsment
A cégeknek szóló képzéseink révén az informatikai projektek valamennyi résztvevője (fejlesztők, projektmenedzserek, üzleti elemzők) elmélyítheti tudását a saját szakterületén.

Haladó technológiai képzéseink egy-egy technológia (Java, SQL, .NET) magas szintű elsajátítását és nagyvállalati tapasztalatokon alapuló gyakorlati alkalmazását segítik.

Üzleti képzéseink pedig segítenek szervezettebbé tenni a projektek megvalósítását agilis projektmenedzsment, SCRUM és Kanban módszertan használatával, valamint segítik az üzleti elemzőket a valós üzleti igények és problémák meghatározásában.

Amennyiben céged hiányt szenved a jól képzett, gyakorlati tapasztalatokkal rendelkező szakemberek terén, valamint szeretnéd hatékonyabbá tenni céged és a képzések költségeit elszámolni a szakképzései hozzájárulás terhére, keress minket bátran. Igény esetén a tanfolyamok tematikáját céged speciális, egyedi igényeire szabjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése