2011. augusztus 15., hétfő

Üzleti képzéseink bemutatása (1. rész)

Korábbi bejegyzéseinkben bemutattuk az informatikai képzéseinket (Java, C#, SQL, .NET). Ezek a tanfolyamok segítenek neked abban, hogy az adott területen akár kezdőként elindulj, vagy ha már haladó szinten vagy, akkor megismerkedj az adott technológia nagyvállalati gyakorlatával, melyet éles projektek során alkalmaznak.

Üzleti képzéseink bemutatása

Az informatikai (technológiai) képzéseken túl üzleti jellegű tanfolyamokat is szervezünk, melyek az alábbi területeket ölelik fel:
  • Business Analyst Training, üzleti elemző képzés
  • Agilis projektmenedzsment módszertanok
  • A Scrum keretrendszer alkalmazása


Kinek szól az üzleti elemző képzés?

Az üzleti elemző képzést ajánljuk kezdő és már tapasztalt üzleti elemzőknek, illetve projektmenedzsereknek, középvezetőknek.

A képzés célja, hogy a résztvevők megismerkedjenek az üzleti elemzői szerepkörrel, az üzleti elemző feladataival és a szakmában alkalmazott módszerekkel, elemzési eszköztárral, mindezt egy jól meghatározott rendszerbe foglalva.

Kinek szól az agilis projektmenedzsment módszertanok képzés?

A képzés azoknak szól, akik a tradicionális menedzsment szemszögéből is meg akarják vizsgálni a ma egyre divatosabbá váló módszereket és nem "vakon" szeretnének belevágni a projektek átalakításába. A képzés fókuszában a "Miért működnek ezek a módszerek?" kérdés áll.

Kinek szól a Scrum keretrendszer alkalmazása képzés?

A képzés azoknak a fejlesztő csapatoknak szól, akik a Scrum keretrendszer alkalmazásával kívánnak működni. A képzés fókuszában a "Mire kell figyelni a gyakorlatban?" kérdés áll.

A továbbiakban mindhárom üzleti képzésünkről írunk bővebben. Ha bármi kérdésed lenne, keress minket bátran!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése