2011. augusztus 22., hétfő

Üzleti képzéseink bemutatása (4. rész)

Bemutatkozik a Scrum keretrendszer alkalmazása képzés

Mi a Scrum?
A Scrum egy termékfejlesztési projektek vezetésére kidolgozott rendszer. Alapelvei és technikái rendkívül egyszerűek és letisztultak, amelyek tökéletesen alkalmasak komplex innovatív projektek irányítására. Alkalmazhatóságát jelzi, hogy a legnagyobb szoftvergyártók gyakorlatilag kivétel nélkül alkalmazzák.

A Scrum leginkább abban különbözik a többi a módszertantól, hogy sikeres gyakorlatok rendszerbe foglalásával, nem pedig egy elmélet gyakorlatba ültetésével alakult ki. Ennek köszönhetően igen gyakorlatias, hatékony és bizonyított.

Scrum módszertan

Mi a Scrum keretrendszer alkalmazása képzés célja?
A képzés célja a Scrum gyakorlati alkalmazásához szükséges alapvető ismeretek elsajátítása. A képzés formája klasszikus tréning, melynek keretét a tematikát vezető előadás adja, kiegészítve szituációs gyakorlatokkal és példafeladatokkal.

Kiknek szól a Scrum keretrendszer alkalmazása képzés?
A képzés azoknak a fejlesztő csapatoknak szól, akik a Scrum keretrendszer alkalmazásával kívánnak működni. A képzés fókuszában a "Mire kell figyelni a gyakorlatban?" kérdés áll. A javasolt résztvevői kör a leendő Scrum teamek tagjai, szerepkörtől és szakmai specializációtól függetlenül.

Ha bármi kérdésed lenne, keress minket bátran!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése